Pages

Monday, July 20, 2009

MALAYSIA VS MAN UNITED

ASSALAMUALAIKUM PEMBUKA BICARA...



KEPUTUSAN M'SIA 2 MAN U 3
BIAR BETUL NIH??? MCM TAK PERCAYA PLAK.. AKU MEMANG TAK BERUPAYA NAK PI TENGOK KAT STADIUM, TAPI MASIH BERPELUANG MENYAKSIKAN PERLAWANAN UMPAMA GERGASI DAN SEMUT INI DI KACA TV. MEMANG PASUKAN MALAYSIA ADALAH PASUKAN YG KERDIL DIBANDINGKAN PASUKAN KELAB GERGASI DUNIA NI, TAPI BAGI AKU DENGAN KEPUTUSAN YG MENGEJUTKAN INI, BOLEHLAH DIBANGGAKAN.


DARIPADA PEMERHATIAN YG AKU LAKUKAN, PASUKAN M'SIA MEMANG BERMAIN BERMATI-MATIAN UNTUK MENENTANG MAN U. KESUNGGUHAN PENJAGA GOL DAN BARISAN TENGAH M'SIA MEMANG PATUT DIBERIKAN PUJIAN. WALAUPUN MEMANG MASIH TERDAPAT BANYAK KELEMAHAN DI BARISAN PERTAHANAN, TAPI SEMANGAT MELAWAN YANG DITUNJUKKAN MEMANG DI LUAR JANGKAAN.


TERDAPAT JUGA ANGGAPAN YG MENGATAKAN MAN U BERMAIN DENGAN TIDAK SEPENUH HATI, DAN MENGATAKAN M'SIA HANYA MENDAPAT GOL NASIB.. TAPI DARIPADA CORAK PERMAINAN YG DITUNJUKKAN M'SIA SEPATUTNYA DIBERI PUJIAN.

PADA MALAM INI AKAN DIADAKAN PERLAWANAN ULANGAN. HARAP2 PASUKAN M'SIA AKAN DAPAT MENUNJUKKAN PERMAINAN YG MENARIK DAN BERSEMANGAT. JANGAN LA DISEBABKAN MENDAPAT PUJIAN, PEMAIN TERUS HILANG TUMPUAN DAN LEKA DENGAN PUJIAN YG DIBERIKAN. YANG PASTI, PADA MALAM INI, MAN U AKAN BERMAIN LEBIH BAIK.. JANGAN KENA BANYAK SANGAT SUDAH... KEPADA PENYOKONG, TERUSKAN MENYOKONG INDUSTRI BOLA SEPAK NEGARA YG HAMPIR TENGGELAM NI... MALAYSIA BOLEH..
AKU PENYOKONG MAN U YG CINTAKAN NEGARA...

3 comments:

  1. toket mahal la... aku ni keje gaji kecik.. dah la gaji tak dapat lagi. gaji bulan lepas pun tak lepas lagi.. hampeh betul...

    ReplyDelete
  2. Perlawanan ulangan?mau jdi gulai masok lomak msia..hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...